VEGO kan stoltsera med att vara Sveriges första och största helt vegetariska mattidning. Här blandas kravlös vegomat åt alla, från enkla vardagsrätter till spännande festmat. Vad sägs om en formidabel lasagne med kronärtskockspesto, smakrik grön curry med rotfrukter och gurksallad eller en brownie med kokoskolasås? Varje nummer bjuder på liknande kreativa recept på gröna läckerheter så varför vänta? Oavsett om du är vegan, vegetarian eller helt enkelt bara intresserad av att äta och laga mer grönt så passar VEGO dig perfekt. Förutom recept har vi även en mängd intervjuer med inspirerande kändisar, kockar och matkreatörer. Vi går på djupet med råvaror, tillagningssätt, pratar grön livsstil, ger kostråd och tipsar om allt det senaste när det kommer till produkter, trender och matställen. Tidningen VEGO startades 2014, kommer ut 6 gånger per år och drivs av grundaren och chefredaktören Mattias Kristiansson.

Tidningen VEGOs webbsida